nytt år , nya steg

ni ser skriver inte så mycket här längre. Dvs att jag har skaffat en ny blogg . www.mariamimmi.tk
Ni kan även också bli medlem här. Det är skit bra , man kan ha stora bilder man vill och det är lätt att skriva och allt som man behöver när man bloggar. Gå in på www.hblogg.se och registera er idag:)

Mama, i'm coming home.

Denna veckan har varit full packad , har varit med ''c'' och hans bror och flickvän med familj och hennes familj. Nu känner jag verkligen mig lycklig ångrar inte en sekund med ''c''. Jag är beroende av att göra saker hela tiden. Fundera på att göra en ny blogg , helt och hållet och börja på allvar. Vi får se. Nu ska jag faktist ta och fixa mig för ska på kalas för min moster och Lennart har fyllt år. Bloggar senare.

Lyssnar på musik , den finns en speciell låt som får mig att tänka , tänka riktigt. Ni vet den här ; Mama , im coming home. jag kan inte riktigt förklara men gör mitt bästa iallafall. Som ni vet så börjar man gå i sitt egen väg  helt enkelt man börjar bli vuxen. Skaffa pojkvän och allt det där. Man är nästan aldrig hemma , när man väl kommer hem så ser man ett sånt stort leende på mammas läppar som man aldrig sett förr. Sen när man åker så ser man hur hennes tårar bildar sig. Man får en varm kram och känner hur hennes tår faller. Det känns så konstig att lämna sin mamma som man alltid ha levt med. Nu när man börjar bli vuxen så är man tvugen att lämna sin mamma , men man vet alltid att man alltid kommer tillbaka till sin mamma för man klarar sig inte utan sin mamma. Dem blir ändå ledsna över att man går. Jag har varit med om detta så många gånger , blir lika ledsen av att se sin mamma så. Jag inser inte själv att jag snart får klara mig själv. Då mamma inte längre kan ta hand om mig , städa och laga mat åt mig utan jag får göra alla såna saker själv. För sen står jag där då är det jag själv som är en mamma. Någon av er har säkert känt samma sak , men som jag ni måste själv inse att ni alltid kommer komma till er mamma hur gamla ni än är. För ni klarar er verkligen inte er utan er mamma. Detta var kortfattat om hur jag känner när jag lyssnar på denna låten. Hoppas att ni förstår iallafall.

vad klockan blev mycket , hejdå så länge !


Nu drar jag

Nu drar jag och ''C'' till min svåger och svägerska. Det är då ''C'' storebror och hans blivande fru:) Vi blir där nog över natten. Ska se film och ha det mysigt så ni får ite mer bloggande idag. Nej nu kommer han och hämtar oss så får ta och börja klä på oss , hörs nog imorgon hejdå <3


ingen bra bild , men får nöja er med den


Egoboost

Börjar blir frisk nu , bara lite förkyld, ont i halsen och hosta men det är inte hela världen. Igår kväll kunde jag absolut inte somna så tog tag i boken och börja läsa EgoBoost som är skriven av isabella Löwengrip om ni inte fattar vem det är så är bloggnamnet Blondinbella. Den är helt sjukt bra , när man läser den så känns det som om man läser något om sig själv. Jag rekomenderar den till alla unga tjejer. Som ni nog vet så byggde jag naglarna i fredags , fick väntar där en halvtimme extra för dom hade fullt upp och var jätte stressade. Är absolut inte nöjd över mina naglar. Dom är filade helt snea och inte alls den formen jag ville ha. Det var inte hon som jag bruka göra det , det var en helt annan person. Så får vänta tills jag har pengar och tid så får jag fixa dom igen. Men inte nog om det , jag och ''c'' har sett på film hela dagen , först såg vi sex and the city, sen såg vi sex and the city 2. Snart ska vi se dear john. Får se om den är så bra som alla säger.

Tänkte åka upp till stan imorgon och se om man hittar något roligt , vet någon när mellandags rean slutar? Eller den kanske redan har slutat? Jag undrar även om någon av er vet var man kan handla billigt löshår(äkta) under 500kr i malmö eller runt om eller kanske på internet ? :) 


Nytt år med nya tag.

Tjenis, nu är man tillbaka med bloggandet. Har inte bloggat på några dagar nu. Min nyår har varit riktigt bra. Firades hemma hos ''c''. Vi lagade mat , spelade spel med mycket drickande. Men inte så mycket som jag trodde så var faktist duktig. Vid 12 slaget var det dags och gå ut och se raketerna , jag som är rädd. c och hans bror smällde ju medans vi andra stogt vid porten med vars ett glas skumpa i handen och kollade på alla raketer. sedan gick man in och fortsatte ha kul. sedan efter några timmar hoppade man i lådan för mådde inte bra. Och det visade sig imorse att det gjorde jag verkligen inte. Åkt på en jädrans förkylning igen. Kan knappt prata , även c och hans bror har också blivit det så vi har nog smittat varandra. Känns som en ond cirkel när det har försvunnet så kommer det tillbaka. Idag har man tagit det lugnt med c , Richard , Monika och lilla theo. Han är så söt så söt. Nu ligger man i sängen och mår piss. Ska ta och sova nu för ska upp tidigt imorgon för tänkte jag ska vakna med theo och leka. Godnatt alla mina läsare , har ni också haft en bra nyår utan att slippa bli sjuka ? Och fått en ny början på 2011 ? :)


RSS 2.0